Website-ul www.sport10.ro este administrat de SC ASLON BIOEX SRL cu sediul social în Ploiesti, Aleea Cimbrului nr.1A, bl. 18A, sc. A, et. 1, ap. 8, fiind operator inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 3039.

Conform Regulamentului (UE) nr.679/2016, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulatie a acestor date, Sport10.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Colectarea datelor dumneavoastra se face pentru desfasurarea activitatii de comert electronic pe website-ul www.sport10.ro, marketing si de urmarire si monitorizare a vanzarilor.

Datele dumneavoastra cu caracter personal, colectate şi prelucrate sunt: numele, prenumele, adresa de e-mail, username-ul folosit la crearea contului, numarul de telefon, adresa de domiciliu si adresa de livrare a comenzilor.

Datele cu caracter personal obtinute si prelucrate de operator vor fi stocate in perioada derularii contractelor de vanzare-cumparare bunuri, prestari de servicii sau contracte de publicitate si sponsorizari, inclusiv dupa finalizarea acestora, in scop de arhivare, in conditiile legii.

Sport10.ro colecteaza si prelucreaza datele comunicate de clienti numai in scopul prevazut si cu respectarea dispozitiilor legale in vigoare. De asemenea, Sport10.ro nu va dezvalui nici un fel de informatie personala a clientilor sai catre terte persoane si nu va permite accesul acestora la datele acestora.

Toate datele personale si informatiile ce ni le furnizati in calitate de Utilizator/Cumparator, vor ramane in proprietatea Sport10.ro. Prin completarea formularului de inregistrare de pe Sport10.ro, Utilizatorul/Cumparatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre Sport10.ro pentru executarea contractului de vanzare si a informarii cu concursurile, promotiile si actiunile publicitare ce se vor face in viitor. Utilizatorul/Cumparatorul nu trebuie sa faca nici o declaratie publica, actiune de promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire publica asupra comenzilor, produselor sau politicii de vanzare fara consimtamantul in scris al Sport10.ro .

Sport10.ro isi informeaza clientii ca la datele acestora pot avea acces numai angajatii societatii, cu unicul scop de a iti executa in mod corect toate operatiunile necesare gestionarii comenzii si a solicitarilor.

Sport10.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate, doar in cazul in care legea obliga in acest sens.

Drepturile persoanei vizate sunt prevazute in mod expres in dispozitiile Regulamentului (UE) 679/2016: dreptul la informare (art 13), dreptul de acces la date (art.15), dreptul la rectificare (art.16), dreptul la stergerea datelor sau “dreptul de a fi uitat” (art.17), dreptul la restrictionarea prelucrarii (art.18), obligatia de notificare privind rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal sau restrictionarea prelucrarii (art.19), dreptul la portabilitatea datelor (art.20), dreptul de opozitie (art.21), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.22), dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere (art. 77,78,79), dreptul de a se adresa justitiei.

Incepand cu data de 25 mai 2018, toate aceste drepturi, precum si alte solicitari legate de prelucrarea datelor personale, pot fi exprimate, prin cerere scrisa, semnata si datata, transmisa la sediul din Ploiesti, Aleea Cimbrului nr. 1A, bl. 18A, sc.A, et.1, ap. 8 judetul Prahova, al societatii ASLON BIOEX SRL sau la e-mail sport10@sport10.ro.