Achizitionarea produselor de pe site-ul nostru se poate face in trei moduri: online, telefonic sau prin email.

  • Online

Pentru a efectua o comanda online trebuie sa navigati prin categoriile si subcategoriile de produse sau lista de producatori. Daca doriti sa cautati un produs anume, introduceti cuvantul dorit in campul ''Cautare''. Pentru o cautare mai avansata trebuie sa folositi sectiunea ''Arata formularul de cautare'' unde puteti introduce cuvantul cheie. Dupa ce ati gasit produsul dorit va rugam sa selectati optiunile dorite iar apoi apasati butonul ''Adauga in cos''. Dupa ce ati adaugat primul produs in cos puteti incepe cautarea urmatorului produs sau faceti urmatorul pas spre finalizarea comenzii apasand butonul ''Trimite comanda''. Produsul selectionat se poate vedea atat in partea dreapta sus sub campul ''Cosul tau de cumparaturi'' sau apasand butonul ''Vezi ce ai in cos''. Daca apasati butonul ''Vezi ce ai in cos'' puteti calcula cat va costa taxele de transport. Pentru a putea finaliza comanda trebuie sa va faceti un cont iar daca aveti unul trebuie sa intrati in el. Dupa activarea contului, introducerea datelor de facturare, livrare si selectarea firmei de curierat trebuie sa confirmati comanda apasand butonul ''Continua''. Dupa finalizarea procesului de comanda sunteti informat atat pe site cat si pe emailul dvs. cu valoarea comenzii iar modul de plata va fi ramburs cu plata la livrare.

  • Telefonic

Se pot efectua comenzi telefonice in intervalul orar 10.00 - 17.00 de luni pana vineri la telefon 0736.737.393. La acelasi numar de telefon asiguram si suport pentru comenzile online sau pentru alte intrebari.

  • Email

Comanda prin email se poate face direct la adresa sport10@sport10.ro sau prin formularul de la pagina ''Contact''. In ambele situatii avem nevoie de urmatoarele date: nume si prenume, numar de telefon, email, date de facturare si adresa de livrare.