Conditii de utilizare

Vizitarea si achizitionarea produselor de pe website-ul www.sport10.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a website-ului, va recomandam citirea cu atentie si a informatiilor din sectiunea Informatii utile.

Utilizatorul este orice persoana fizica sau juridica ce viziteaza sau intentioneaza sa faca o comanda pe website-ul wwwsport10.ro. Cumparatorul este orice persoana fizica sau juridica ce lanseaza o comanda online, telefonica sau prin email catre www.sport10.ro. www.sport10.ro livreaza prin serviciul de curierat catre Cumparator, in baza unei comenzi, bunuri si servicii ce vor fi achitate la receptionarea coletului, exceptie fiind, cazurile cand plata s-a facut cu OP prin banca sau trezorerie inainte de primirea coletului. Orice comanda online, telefonica sau prin email ce nu are urmatoarele date: nume si prenume, numar de telefon, email, date de facturare si adresa de livrare nu vor fi luate in considerare.

Responsabilitate

www.sport10.ro nu garanteaza disponibilitatea produselor afisate pe website, motiv pentru care va avea dreptul de a nu onora partial sau integral o anumita comanda, in cazul in care unele produse nu sunt in stoc sau nu mai apar in oferta curenta a furnizorului. In cazul in care Cumparatorul a achitat in avans comanda, acesta va primi inapoi suma achitata. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumei platite catre www.sport10.ro, dar nu si alte despagubiri. www.sport10.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe website, deoarece , din considerente de spatiu, alegem ca structura informatiei sa cuprinda datele cele mai importante, pentru ca produsul sa fie achizitionat si intrebuintat conform necesitatii Cumparatorului. www.sport10.ro face eforturi pentru prezentarea datelor produselor intr-un mod cat mai clar si concludent pentru ca decizia Cumparatorul sa fie cea mai potrivita.

Informatiile prezentate pe website-ul www.sport10.ro, au caracter informativ si pot fi modificate, fara un anunt in prealabil.

Dreptul de autor

Intregul continut al website-ului www.sport10.ro, incluzand texte, grafica, programe, date tehnice si orice alte date, este proprietatea www.sport10.ro si/sau a producatorilor/furnizorilor sai si este protejat conform Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare, cat si a legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al www.sport10.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Protectia datelor personale

In conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, www.sport10.ro stocheaza si prelucreaza date cu caracter personal pentru a trimite Cumparatorului informatii legate de comanda, date tehnice si alte informatii specifice activitatii de vanzare ale magazinului online www.sport10.ro. Datele Cumparatorului ce sunt prelucrate de www.sport10.ro sunt: numele si prenumele, adresa de facturare si livrare, adresa de email si numarul de telefon. Informatiile de acces ale contului Cumparatorului respectiv adresa de email si parola contului sunt in directa administrare a Cumparatorului iar www.sport10.ro nu este responsabil pentru confidentialitatea sau pierderea acestor informatii.

Garantii

Toate produsele comercializate de catre magazinul online www.sport10.ro, beneficiaza de garantie conform legislatiei in vigoare si conditiilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate.

Acces site

www.sport10.ro garanteaza Utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest website si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica sau reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata website-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor www.sport10.ro, fara acordul scris al acestuia.

Acceptarea conditiilor

Prin vizitarea sau achizitionarea de produse de pe website-ul www.sport10.ro, Utilizatorul/Cumparatorul declara ca este de acord cu acceptarea fara obiectiuni a conditiilor si termenilor de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Litigii

Orice conflict aparut intre www.sport10.ro si Cumparator se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictului ramane in compententa instantelor romanesti.